2012-05-24
 07:55:03

Las Vegas & Grand Canyon!!

I lördags morgse ( eller rättare sagt natt) åkte jag och Magali till flygplatsen! jag vaknade kl 2:30 och runt tre hämtade hon upp mig! vi var i Vegas från d. 19 - 21 maj! det har varit en helt fantastiskt resa och möjligen en av de bästa! Det var en härlig upplevelse och särskilt att få känna av hur glada och festtaggade folk är, att få se de många vackra och speciella hotellen och sist men inte minst GRAND CANYON! detta var ett av de första resemålen som jag skrev ner på min lista innan min resa började i USA. Jag hade nämligen varit inne på en massa bloggar och sett bilder på folk vid Grand Canyon.. och mitt löfte till mig själv var att jag en gång i livet skulle ha upplevet Grand Canyon! mission accomplish! -check! ;) Det var så vackert och det är något av det vackraste jag någonsin har sett! bilderna är inte rättvisa, men bra nog! det är väl nog bara för att upplevelsen var så mycket starkare i verkligheten! Jag fattar inte att jag har varit där!! helt galet! jag kan ju verkligen säga att jag är så lycklig över att ha sett så många fina ställen i USA, men vegas + Grand Canyon är något helt speciellt, det går inte att förklara, man måste få uppleva det med sina egna ögon.
.-.
Vi hade det dock väldigt varmt därnere i öknen, med hela 43 grader fick vi kämpa oss igenom varje gata ned till downtown strip! jag kan säga att vi var gott trötta på kvällen och matsuget låg inte särskilt höjt på ribben! vi köpte super många flaskar med vatten och allt försvann ner på några minutter! jag ska verkligen inte klaga över det fina vädret och värmen.... men jag förstår mig inte på människor som kan leva såhär året om! mina skosulor brann även sönder av värmen från marken! det var galet!!!!!!!
Jag kommer mest ladda upp en massa bilder och då får de tala för sig själva!  jag vill bara säga att jag och Magali har haft en super bra resa! detta kommer vara minnen för livet och det är något jag kan leva länge på!
ooh förresten, ville även berätta att jag har bokat mitt flyg hem till Sverige igen!!! så vi ses d. 24/25 eller 26 augusti!!! det är snart...... :S
lÖRDAGEN D. 19 MAJ!
ett litet dopp i poolen!
Vattenshowet vid Bellagio.
'
ÄR MAN I VEGAS SÅ ÄR MAN I VEGAS....
SÖNDAGEN D. 20 MAJ= GRAND CANYON
Efter grand canyon åkte vi till en ranch mitt ute i öknen.. där vi fick typiskt texas/amerikansk mat! fett men gott!
Efter maten åkte vi vidare i någon timme för att ta ett stopp vid det kända stället: hoover Dam!
Vi hade även sån tur att få se solförmörkelsen i vegas! ...
här har vi en bild från söndagkväll efter grand canyon! vi åkte upp till stratosphere ( uppe på toppen av ett hotell) de har värsta karusellerna som hänger utöver kanten! alla hotell här är så galna!! det har tex. new york new york, med frihetsgudinnan, bron o mycket mer,... paris: eiffeltornet, venedig med vatten som rinner genom hotellet, plus män som styr gondolerna i vattnet samtidigt som de sjunger! Att få gå in o uppleva samt se hotellen är en stor del av turistattraktioner i vegas!
Uppe i hotellet stratsophere; med utsikt över hela Vegas!
Casino... vi spelade lite ;)
Måndagen d. 21 maj!

Vi tog det mest lugnt på måndagen efter en hel helg med max 6 timmars sömn! vi åkte till de sista hotellen såsom: vetian (venedig'), paris, circus circus ( de hade har cirkus därinne), the merge ( vulkan)... m.m runt fyra åkte vi med taxi till flygplatsen! vi bytte flyg i Phoenix men pga storm runt San Fran var vi tvugna att vänta fyra timmar på flygplatsen... så det blev 3,5 timmes sömn för mig innan jag började jobba tisdag morgon! men vi har haft det så underbart, så kan inte klaga! jag hoppas bilderna visar en stor del a hur bra vi har haft det'!
Venetian! det ser verkligen ut som man är i venedig!! det är helt otroligt hur mycket tid de har lagt ner på alla hotellen, för att det ska bli så likt de städerna de representerar!
New york New York hotell!


Helene

Glæder mig<3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: