2012-04-29
 03:55:53

sommaren är tillbaka!

30 grader och strålande sol, vad mer kan jag önska mig?
Jag vaknade runt 8 och begav mig sedan till San Rafael high school, då mina värdbarn hade simtävling där! hann precis se dem simma sitt första lopp innan jag var tvungen att bege mig till min artclass!
Jag hade min artclass från 10 till 13 och satt och ritade samt målade av en tulpan, min blev dock inte särskilt lyckad så jag kommer inte lägga ut någon bild!
Efter klassen körde jag till postkontoret för att hämta upp mitt brev med mitt nya svenska bankkort och såklart har dem slarvat bort det.... så nu får jag beställa ett nytt jävla kort!! jag blev så arg och gick direkt ut till bilen och skrek allt vad jag kunde! hur faaan kan man slarva bort posten på en dag? jag som hade tänkt boka min vega resa i veckan... nej det blir nog inte riktigt av!
Jag körde sedan till poolen för att lugna ned mig och jag hittade snabbt mig själv igen! Magali och Carina kom även dit och runt 16 gick jag in till gymmet och körde ett hårt och svettigt träningspass!
J kompisar har även börjat fästa sig vid mig och blev jätte ledsna när de fick reda på att jag bara har tre månader kvar. J sade även stolt till dem att det kändes som om att jag var hennes syster! ååh gumman!!
Nu ska jag iväg på middag för att fira Carina's 20 årsdag! OCH imorgon ska jag till six flags!!
Simtävling! åh barnen var jätte duktiga och kom stolt fram till mig efter loppet!
Poolhäng!!
2012-04-26
 06:07:31

...

Har egentligen inte så mycket att skriva om, men känner väl ändå att jag borde berätta lite om hur mina dagar ser ut!
Det var ju som sagt väldigt fint väder i helgen samt förra veckan och idag var det väl hyfsat iaf när solen kom fram ( då var det ca 24 grader). Jag har jobbat väldigt mycket för tiden, men borde inte klaga i och med att jag alltid jobbar så lite som jag gör!
jag har varit på båda barnens simlektioner hela veckan.. jag älskar dock allt som har med simning o göra, så klaga kan jag definitivt inte! barnens tävlingsäsong börjar på lördag och jag kommer även ställa upp som volentär!
Vädret har tyvärr blivit sämre igen mot kvällen och det väntas mer höstväder mot helgen... jag får väl stå ut någon månad till, för sedan har de lovat ( eller rättare sagt): brukar det aldrig regna från maj till oktober här i "sunny" cali!
Imorgon kommer jag träffa finisen Tina! - det ska bli kul att äntligen hitta på något annat utöver att jobba!
-II-
Här kommer en liten bild från L.A i november! gud vad tiden går fort!,.... snart 6 månader sen! saknar att resa, men snart bär det av mort VEGAS baby!
2012-04-24
 05:15:37

Alcatraz!

Jag har haft en jätte härlig helg med tjejerna samt värdfamilj!
Jag jobbade ganska sent i fredags men det var helt ok i och med att vädret var så fint och för att jag och J cyklade från piano till coldstone för att äta glass. På kvällen träffade jag de svenska tjejerna snabbt i tiburon och sedan åkte jag till Novato för att kolla på The lucky one! den var jätte mysig, men dock inte lika bra som The notebook!
På lördagen hade jag min artclass med Isabelle och Tina! denna gången ritade och målade vi en lilja! Jag älskar verkligen denna klassen, den är lugn, mysig och man kan sitta och prata hut mycket man vill!...
Efter klassen kom min värdmamma och hämtade upp mig och sedan åkte vi hem! det var sjukt varmt i lördags ( 33-34 grader) så jag och Magali åkte till poolen för att simma och sola! det kändes som en minisemester! Vi åkte hem runt 17 för då började jag jobba! jag var själv med J nästan hela kvällen! runt 21 åkte jag med J för att hämta upp s från ett birthday party! Det är så kul att höra från alla amerikanare att - solen är farlig, kom ihåg att ta solkräm på, gud vad brun du är ... bla. bla. var försiktig! haha amerikanare är så rädda för solen! men det är väl bara för att de är så vana vid solen!
I söndags åkte jag in till SF för att ta träffa Isabel och för att åka ut till Alcatraz! ååh det var såå häftigt! det var dock väldigt dimmigt i SF. Dimman började vid bron och lade sig som ett moln över sf, så man kunde tyvärr inte riktig se SF från alcatraz!
Först gick vi på en audio tour inne i fängelset och sedan ut till ett hus där familjer till fängelsevakterna hade bott! Vi fick höra hela historien om hur Indianer tog sig till ön och försökte ta över den och sedan hur ön blev till ett av det mest kända och farligaste fängelset. Vi fick gå in i celler och höra hur de tre fångarna hade flytt och se hålet i väggen.
Efter alcatraz åkte jag och Isabel in till stan för att shoppa och äta!
I fredags!
Jag o J på coldstone! kan tyvärr inte lägga ut någon bild på henne! jag har även filmat när hon pratar danska!
Tina & Isabelle efter artclass!
På väg till Alcatraz! utsikt över San Fran.
'
'
Matsalen
'
2012-04-20
 22:10:04

SUMMER!!!

ÅÅh 30 grader varmt och strålande sol, nu är sommaren här och jag njuter för fullt.
Idag har jag och Sara njutit av att vara lediga på dagen, så vi åkte en runda till gymmet och sedan simmade vi i 45 min och lade oss även och solade ett tag! Härligt att ha tillgång till ett gym med utomhus samt inomhus pool! så nu ska jag pressa innan sommaren börjar, för då blir det inte tal om att sola! barnen har sommarlov from d. 7 juni och tills jag ska åka hem! så jag kommer vara med dem hela dagarna!
Fina Tina! - bild från igår!
Gymmet's pool! - jobbigt att vara au pair!! ?
Saris!
Älskar mitt amerikanska liv!
2012-04-20
 06:45:41

I LOVE YOU!

Det har verkligen varit en busy dag, men även helt underbar!
Ena dagen är allt skit och andra allt toppen! Dagarna flyger iväg och jag känner att tiden rinner ur mina händer och jag ser alla minnen försvinna! Det är som om jag lever i en bubbla, en falsk men härlig värld i paradiset! Jag har som sagt bara 14 veckor kvar tills min resemånad börjar! och jag börjar ärlig talat få lite panik över att jag snart ska lämna mina värdbarn och mitt amerikanska liv! Jag älskar mitt privatliv här i USA och "resan" hit har gjort mig så mycket starkare och självständig! jag kan ju ärligt säga att jag har ändrat mig, men bara till det bättre!
Min fina Tina (ååh älskar verkligen att hänga med den go'a tjejen) hämtade upp mig i morgse, sedan drog vi ner till downtown San Rafael för att handla lite watercolor grejer till vår klass på lördag.. sedan tog vi en liten fika på ett cafe! Det har som sagt varit en väldig varm vecka och fortsätter bara att bli varmare och varmare för varje dag. Idag har vi haft 25 grader och imorgon väntas det upp mot 30! ååh sommaren har kommit hit... så jag och Tina lade oss ute på min balkong och solade lite! sedan lagade vi en lätt lunch tillsammans och begav oss så smått tillbaka till våra jobb!
Jag började jobba klockan 3- som vanligt, hämtade upp J med kompis, drog hem, fixade snacks och sedan iväg med S till simning! kl 6:30 hade J hand chime föreställning på skolan så jag, S samt värdpappa drog dit! vi var först hemma 20:45 på kvällen... alla trötta efter en lång dag'!
-II- nu kommer jag till det som jag egentligen ville ha sagt! När alla var klara med att äta började jag så smått packa ihop mina grejer för att gå ned o lägga mig och när jag då säger godnatt säger J " I LOVE YOU - see you tomorrow" Det är första gången min underbara, älskade J har sagt I LOVE U! jag blev helt stum, men hann såklart säga I LOVE YOU tillbaka! åååh mitt hjärta smälter, aldrig trodde jag att jag skulle komma henne så nära och älska ett barn så mycket! Nu ska jag sova efter en lång dag och imorgon är det fredag!!
GODNATT!
5ft graders performance!
2012-04-19
 19:00:59

semester o pengar!

Det är så jobbigt att försöka få pengarna till att räcka! och ni undrar säkert varför rubriken var pengar på förra inlägg.. och anledningen till detta är att jag har lite smått panik över hur jag ska få pengarna till att räcka till alla resor och helger'! vi får 200 dollar i veckan vilket är ungefär 1400 kr, man tycker att det borde räcka långt, men icke nej.. du träffar dina kompisar på helgerna och även på kvällarna i vardagen och det är klart att du använder pengar när du träffas!
Jag har som sagt bara 13 jobbveckor, men 14 innan jag åker till Hawaii! Och jag får absolut inte shoppa eller använda pengar på onödiga saker!
På söndag ska jag med Isabel till ALCATRAZ! och det är verkligen något som jag ser fram emot!
-I-
Att göra innan jag åker hem!
  • Miami
  • yosemite
  • Grand Canyon
  • Las Vegas
  • Alcatraz
  • festival i SF
  • Roadtrip till L.A/ Santa Ba. eller Santa Cruz!
  • Six Flags- kanske simma med delfiner!
  • Hawaii!
ååh det kommer kosta en del! men nu ska jag njuta innan jag kommer tillbaka på svensk mark!
2012-04-19
 06:11:01

simning

Kollar på J simma! min sötnos!
2012-04-18
 05:43:40

pengar......

Idag har jag skypat lite med mammi o pappsen! det var ett tag det.. det blev lite snabbt, men det var ändå skönt att höra deras röster igen!
Jag har varit så seg idag och har knappt orkat röra på mig, men Sara kom hit och tvang mig ut på en liten hike i San Rafael! det hjälpte faktiskt och jag fick snabbt energin tillbaka! efter hiken åkte vi till hamnen och tog var sin kaffe! Det var kul att träffa henne igen.. det var ett tag sedan!
Jag började jobba runt tre och gick då till skolan för att hämts barnen.. glada var dem inte och lyssnade gjorde de heller inte särskilt bra idag, men de är alltid roliga att vara med! synd att de dock har så mycket läxor! längtar så tills sommaren... då kan vi njuta mer tillsammans.. det känns mest som om att jag  tjatar på dem för att de ska hinna göra deras läxor innan simningen!
J hade softball game idag så jag fick gå med S till simningen, jag satte mig ned och efter 5 min kommer s fram till mig och är helt genomblöt! jag bara.... vad har hänt!!! : o han bara "jag ramlade i, eller någon kanske puttade i mig"! jag bara men lilla vän-- jag såg att du slängde i dig! haha... jag har ögon i nacken du ;)
Sedan när jag sitter o kollar på S simma börjar någon plötsligt prata med mig... Det första hon säger: är du au pair? jag svarde såklart ja och det visade sig då att hon också är en au pair! hon är från Brazil och har snart varit här i två år! jag trodde ärligt talat att hon var mamma till barnen som satt bredvid henne! vi satt och pratade under simpasset! tiden gick även fort på det viset!
utsikten från min lilla lägenhet
twin peaks från i söndags
´
Blomman som jag, Elin, Tina och Isabelle gav till Matilda!
Fina tjejer! alla swede! syns det eller?? ( på Matildas avskedsfest)
Det var helt stopp i trafiken in till SF imorgse! barnen och jag går alltid på bron över motorvägen på väg till skolan!
Sara o jag på en liten hike!
Sara o jag bestämde oss sedan för att sätta oss vid hamnen... för att kunna se vattnet, men nej tror ni då inte att denna bilen ställer sig precis där vi sitter... och vi ser inget annat än american lager! haha som vi skrattade!!
På S's simning idag! härligt väder.. runt 22 grader! jag njuter verkligen av vädret i cali, vad mer kan man säga??
2012-04-17
 04:14:25

Living the dream!

jag har verkligen inte haft energi eller tid att skriva på bloggen.... sorry guys!
förra veckan hade barnen spring break, så det blev jobba hela dagarna... men jag tycker nästan mer om att vara med barnen hela dagar än att springa fram o tillbaka mellan hus och skolan! vi har gjort lite grejer i veckan när vädret har varit fint! jag tog barnen med till biblioteket i San Rafael, vi har ätit glass på coldstone, simmat i poolen och dansat till hög musik! jag har haft en super bra vecka med mina älsklingar! jag var typ ledig i måndags då min värdfamilj hade kommit hem från L.A mellan söndag till måndag natt! var även ledig hela fredagen, så det har känts som en minisemester! på fredagen kom Tina samt Elin och hämtade upp mig, sedan körde vi hem till Elin och hängde där! vi fikade på ett litet fik i larkspur (gissar jag på)! alltid lika roligt att träffa mina fina swede! har saknat dem till tusan nu när deras föräldrar har varit här!
I onsdags hade vi värsta stormen här och även en tornado varning! jag vaknade mitt på natten av allt oväsen och trodde seriöst att huset skulle blåsa bort! på tordagen åt jag ute med min värdfamilj!
en sushikväll med hela familjen och ett spel gjorde kvällen helt underbar! jag blev dock lite förvånad när min värdmamma frågade om jag ville stanna ett år till, men de vet redan att plugget väntar på mig därhemma! men usch så ont i hjärtat jag fick när de berättade att de skulle börja leta efter en ny au pair! det kommer bli så jobbigt att säga hejdå till mina fina värdbarn och såklart föräldrarna! Jag har kommit barnen  så mycket närmre den senaste tiden och J har även börjat kalla mig bigsister och pussa mig på kinden! S hoppar alltid upp i famnen och pussar mig på kinderna och vill typ inte släppa taget om mig! usch det kommer bli sååå jobbigt att säga hedå till dem!
i fredags kväll åt jag och Magali på cheesecake factory som vanligt! - men de har faktiskt allt mellan himmel och jord! efter cheesecake fac. åkte vi hem till mig och kollade på HONEY 2 och splittade på en cheesecake! det var en super mysig kväll!
I lördags hade Matilda gasp. en avskedsfest, så jag, Elin och Isabelle åkte dit! det känns så konstigt att hon ska åka iväg... det betyder bara att det snart är min tur! :( Hon ska flytta ner till L.A- hon har nämligen valt att extenda ett år! det blir ett helt nytt liv och äventyr för henne!
I lördags kväll åkte jag och hämtade upp Sandra i Novato, vi träffade sedan tjejerna på cheesecake fac och åt en lätt middag innan vi två begav oss in i stan med Matilda, Sofie och en amerikansk tjej - Hanna!
Hanna var så snäll att köra in! tjejerna hade även bokat ett rum på ett mindre bra hotell! vi åkte till slide och även jag kom in där! det var super härlig musik och människorna var underbara! Jag och Sandra var så trötta efter klubben och ville bara hem och sova, men sedan dyker Matilda upp och säger att vi ska till en efterfest hos ett annat gäng! så vi åkte tydligen limo genom stan! jätte häftigt! det var en så häftig lägenhet, utsikt över the bay bridge och han som ägde det hade nog ganska mycket pengar! vi dansade och hade det jätte bra hela kvällen! när vi kom tillbaka till hotellet somnade Sofie på golvet haha och jag, Matilda samt Sandra försökte klämma ner oss i sängen! vi vaknade efter fyra timmar och skulle då checka ut... sedan gick vi in till stan och käkade en sub och drack kaffe! vi yrade rundor på stan och gick bara och snackade av oss! Jag älskar verkligen mitt privatliv här i USA'! att få träffa sina kompisar, festa loss i san fran och att bo i en så vacker stad och område!- det är livet det!
-I-
Isabel och Magali kom även in till city och vi valde därefter att åka till twin peaks ännu engang! vem tackar nej till att kunna se ut över hela stan, golden gate samt marin county? inte jag det!
Det har varit en galen, men underbar vecka samt "minisemester" nu börjar vardagen igen med samma rutiner men dock mer jobb!
Idag träffade jag Matilda för sista gången inna hon åker iväg till L.A! vi åt lunch på crepvine i San Rafael och gick sedan och satte oss i parken! kommer sakna den tjejen!
Jag fick även reda på att jag ska på baseball match med min värdfamilj d. 6 maj, det ska bli sååå kul!! har alltid velat se giants spela live och nu  ska familjen äntligen visa mig lite mer av den amerikanska kulturen!
Jag o Magali! fler bilder kommer från veckan!
2012-04-10
 02:31:37

Påskhelg!

åHH som jag har njutit av att vara ledig i fyra dagar!
I lördags hade jag min klass med fina Tina ( har inte träffat henne på hur länge som helst) som jag saknat henne! - watercolor! jag fick mig en chock när jag kom dit! det första vi ser när vi öppnar dörren är ett gäng fullt med gamla människor.. vissa så koncentrerade att de skakade och andra så upptagna med att ha kvar " sin" stol och såklart samma plats! inte ska vi unga människor komma hit och ta deras plats ifrån dem! haha... usch jag tänkte först - vilka jävla kärringar! men efter en halvtimme var de hur gulliga som helst och hjälpte oss igennom lektionen! Nu ska vi dock bara ta oss till en affär och köpa vattenfärg!
Direkt efter lektionen åkte jag till SF för att träffa min fina Isabel! vi tog oss direkt till twin peaks och tog en massa roliga bilder! vi hade det hur bra som helst! hon är en av mina bästa vänner här i USA o hon betyder så mycket för mig!
Vi valde att gå hela vägen hem från Castro- vilket iofs var ganska skönt, men dock en massa branta backar- så vi fick oss ett litet träningspass innan middagen!
På kvällen åt vi på en italiensk restaurang och sedan gick vi till wholefoods och köpte med oss en brownie och lite ben & jerry's och såklart en flaska vin!
'-
I söndags bjöd Isabel's värdfamilj in mig och henne på en påsk brunch! de hade bjudit in vänner och familj! Det var jätte kul att få vara med på detta och jag kände mig inte lika ensam då! så nu kan jag iaf säga att jag har firat easter i USA! efter brunchen åkte vi till baker beach i sf för att träffa Isabelle's och Tina's mammor! ååh jag har verkligen längtat så till att få träffa dem! vi alla delar med oss en massa hemmifrån och jag har såklart hört hur mycket som helst om dem, så det var jätte kul att få träffa alla!
När vinden började bita i, valde Tina och Isabelle samt föräldrar att bege sig hemåt, jag och Isabele begav oss därimot ned mot union square och åt en jätte god middag på cheesecake factory'! sedan när klockan slog 7 valde jag att åka hem! det har varit en såå mysig helg!
- jag har knappt jobbat idag då min värdpappa har varit hemma! det blev dock mest att tvätta barnens kläder! så jag har typ varit ledig i fyra dagar!
Isabelle o Isabelle's mamma med hennes man, Tina + mamma och Isabel!
Baker beach!
Tina med sin söta mamma!
2012-04-07
 05:58:28

fredag

jag har sprungit rundor i olika affarer, allt for att leta efter en ny vaska och planbok. jag hittade tyvarr ingen som jag tyckte sarskilt mycket om, sa jag far val leta vidare i sf imon.  jag var aven pa en liten hike i san anselmo, gick runt laken och tog nagra bilder. jag njuter till fullt av det fina vadret och min lediga dag. jag blev tyvarr ensam ikvall da alla jobbar eller har sina foraldrar pa besok.... sa jag lagade en pizza och kollade pa maid in manhattan!
2012-04-07
 00:35:20

Glad påsk!

Igår fick jag reda på att min fina värdfamilj ska åka till L.A över påsken- och kanske stanna till och med måndag. De frågade även om jag ville med, men jag har gjort så många planer för denna helgen, så jag tackade snällt nej! har även varit i L.A så många gånger, så jag känner inte precis att jag måste åka dit! Innerst inne ville jag väl helst med dem, men jag kan inte skippa ännu en klass. Jag har signat in för watercolor på college of marin och kommer gå på lördagar tom. d. 19 maj! det ska bli jätte roligt att måla igen! saknar bildlektionerna med härlige Rolf och såklart mina underbara tjejer!- Sandy, Elinor och Pamela!
I går kom Magali och hämtade upp mig, sedan tog vi en fika på ett jätte mysigt ställe i San Rafael! de stänger 11:30 varje dag, så där kommer vi lätt hänga igen! jag fick även pratat lite med min värdpappa innan Magali ringde på dörren! Han känns som en pappa för mig!
Jag har som sagt varit utan mobil i en vecka och det har varit ganska jobbigt! så idag fick jag en korg med godis och en mobil! ååh min älskade värdfamilj! jag blev så glad!! nu ska jag mumsa i mig lite påskgodis och kolla på min nya telefon'! denna kan lite mer än förra- så nu kan jag uppdatera lättare på min blogg!
Jag har hela huset för mig själv denna helgen, så jag kommer nog försöka få hit lite folk ikväll- äta lite middag och kolla på film! I morgon kommer jag åka in till SF för att träffa Isabel- om vädret håller kommer vi nog åka till twin peaks och golden gate park för en picknick! ååh livet är underbart!! men det är verkligen hur sjukt som helst hur allt går upp och ner! så nu börjar jag känna mig lycklig igen, även utan min plånbok!
Idag vaknade jag av att min värdmamma knackade på, hon hade dagen innan sagt att jag kunde vara ledig. Men hon behövde lite hjälp med att handla! så jag åkte iväg och handlade lite mat... det var såå skönt att vakna 7:30! det har jag inte gjort på ett tag! aoop jag åkte då iväg och handlade och när jag kom hem var barnen vakna så jag gav dem varsin chokladkanin och ett stort kram! J var jätte ledsen över att jag inte skulle åka med dem till L.A! min fina J! Barnen betyder så mycket för mig! och det gör så ont i hjärtat att tänka på att jag snart ska lämna dem!
Nu ska jag snart iväg på en liten hike! tänkte ta med min mobil och fota lite! sedan kommer jag lägga ut dem på bloggen!
ååh det känns verkligen som sommar nu.. eller iaf vår! härligt!! nu ska jag njuta av det fina vädret och av att vara ledig på en fredag!
Bilder från förra helgen...  norsk tjej; Emelie, Sara och Ellinor!
Vi åt även en super god glass i san fran!- sönsdags- fina Sara!
Igår kom även Sara hit med sin lilla bebe! lilla Noah! ååh hon är hur söt som helst och väldigt lätt!
Glad Påsk Sarah- från min värdfamilj!!!!
2012-04-04
 06:03:33

VAD 100 dollar????

Efter att ha kört barnen till skolan satte jag mig i min säng och satte på datan! jag gick såklart in på min bank of america för att kolla läget- då ser jag att den som har stulit min plånbok hade hunnit ta ut 100 dollar på lördagen, de hade dock först dragit det idag! usch jag blev så fruktansvärd arg och ringde såklart banken direkt! De hjälpte mig igennom alla svåra frågor och jag kommer förhoppningsvis få tillbaka mina pengar någon gång i veckan. De kommer dock göra värsta utredningen på detta för att se så allt stämmer. Jag måste skicka in min polisrapport till banken och skriva under på en massa papper.. usch hela grejen med en stulen plånbok är så himla jobbig! men jag kan stolt säga att jag har fixat ett nytt amerikanskt körkort, gymkort, skickat in alla papper till credit safety för att sätta in ett fraud alert i mitt namn- det skulle göras kopior på pass, visum, social security number och adress, så jag körde till fedex och kopierade alla papper * 3 innan jag drog iväg till postkontoret!
Jag har kört runt som en galning idag för att kunna fixa så mycket som möjligt! jag hann med posten, fedex, DMV ( satt i kö i 45 min) - nytt amerikansk körkort, Jcc (gymkort) och "tennisen". usch det var en stressig dag, men jag är faktiskt väldigt nöjd med det jag har hunnit med! 
- jag har beställt nytt bankkort.. så det enda jag har kvar är att få nytt svenskt körkort ( får bli när jag kommer hem) och få ett nytt kort från min svenska bank sedan är allt tjoolaahop igen!
--
Jag skulle ju även prova på tennis idag, men när jag kom dit var ingen där.. så förhoppningsvis kan jag fortfarande anmäla mig nästa gång de dyker upp! jag tycker att det hade varit super skoj med tennis.. jag spelade som sagt tennis när jag var 11-12 år gammal men slutade då min kompis slutade! så det ska bli kul o se om jag fortfarande har det i mig!
nu ska jag nanna efter ett hårt kickbox pass! puss!
2012-04-03
 03:23:04

Jobbigt läge!

usch det är så mycket som måste fixas i och med att alla mina kort är stulna!
Jag har använt flera timmar på att ringa runt och har även gått ned till banken!
Jag har iaf snart fixat allt! det blir dock först ett nytt svensk körkort när jag är tillbaka på svensk mark! I morgon kommer jag åka till DMV och fixa mitt california körkort och skicka in alla papper till credit skydd! - fraud alert för att ingen ska kunna öppna ett nytt konto i mitt namn!
Jag känner ändå att jag har mer koll på läget i dag än vad jag hade i går och jag har även fått ett nytt kort från min amerikanska bank, så det känns lite bättre! Jag ringde även Boston kontoret idag och får snart hemskickat mina försäkringskort igen! Jag längtar tills jag kan köpa en ny plånbok och fylla den med alla mina kort, för just nu känner jag mig naken! Det största problemet just nu är att jag har svårt att få tag på ett nytt svensk kort då jag bor i USA, men det fixar sig- hoppas jag!
NU kan jag andas ut igen! som sagt detta är bara döda saker! det är dock lite läskigt att någon annan bär runt på mina ID kort!
I morgon ska jag testa på tennis på college of marin! hoppas att det är något för mig.- Jag gick dock på Tennis när jag var liten, men det är ändå några år sedan jag sist hade ett tennisrack i min hand!
2012-04-02
 06:28:11

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!

förlåt för överskriften men jag har så många känslor som jag egentligen bara vill få skrika ut, men i och med att jag inte är hemma i Sverige har jag inte möjlighet att skrika ut och visa mina känslor på samma sätt! Det känns som någon slår mig hårt i bröstet och jag får svårare och svårare för att andas!
Jag är både ledsen, frustrerad och så himla arg på den personen som tog sina skitiga och äckliga händer och stoppade ned dem i min väska! jag hatar denna personen som stjäl och förstör andra folks liv! jag har så mycket hat mot denna personen och jag önskar såklart att han/hon får straff för detta.
Mina nävar är hårt knutna och jag är så jävla förbannad! jag exploderar snart av ilska och besvikelse. Jag förstår mig ärligt talat inte på personer som denna, personer som vågar lägga sina äckliga och fula händer i andras människors privatliv! hur kan man stjäla och sedan gå stolt därifrån utan att skämmas till döds!
Jag hoppas att du får straffas så himla hårt för detta och särskilt att du kommer lida för alla onda saker som du har gjort!
Jag har gråtit mig sjävl till sömn sedan den kvällen det hände och det kommer nog hända ett bra tag till, du har förstört mig och handlingen som du utförde har inte bara drabbat mig men även mina vänner, familj och folk i min omkrets! du förstör för alla andra och vad fan får du för detta?? Du hann ta ut freaking 1 dollar på en parkeringsplats, var det det värt?? du ringde från min telefon och nu vill du ha att jag ska ta tillbaka den... usch då var den för ful för dig?!!! du är ett jävla skämt och jag hoppas att du kommer få ett så himla hårt liv i fängelset!
usch denna personen är inte ens värd att skriva om!
Det finns egentligen så mycket mer värdfullt att skriva om! särskilt livet! Jag är ledsen för detta ( döda saker) när någon blir ledsen över att ha förlorat sin pappa! jag hoppas ändå att ni förstår, men det är ingenting i förhållande till detta!
Jag skäms då jag har valt att lägga mina första ord på att skriva om min ilska och min sorg! men ni därhemma ska veta att jag tänker på er för varje sekund.. det går verkligen inte en enda dag då jag inte tänker på er!. Jag beklagar er förlust och sänder massor med varma tankar till er. Jag vet att livet är som tuffast nu, men ni kommer klara er, det måste ni! Jag älskar er!

- R.I.P! -