2011-09-29
 22:18:32

mama mia- pizzakväll!

Innan den stora nyheten om the bay areas mest kända pizzaställe, så måste jag ju berätta om den härliga dagen igår. Det var nämligen så att jag åkte med S och min värdpappa till utomhuspoolen så vi badade och hade skitkul! så skönt att man kan njuta av de 35 graderna man har här i Cali. Sedan ville S in och bada i bubbelbadet så jag stannade kvar ute och började då simma. Innan man hoppar in på en bana måste man veta vilken nivå man vill simma på, för man delar bana med andra simmare. livvagten sade då till mig att jag skulle lägga mig över hos de riktiga simmare och det gjorde jag då såklart. HAHAH tror ni inte då att de var skiiitsnabba? och de körde ett riktigt hårt träningspass! men det var jätte skönt att få testa på det igen och de frågade mig om jag ville börja simma med dem flera gånger i veckan. haha så min simning är inte helt över-- yeeeees!
Igår var jag ute och åt världens godaste pizza i lakspur, så himla gott! jag mötte upp Tina som sedan körde mig och Isabelle till lakspur där pizzerian låg, vi mötte då Elin som bor i det område. Vi hade verkligen kul och det var super skönt att få prata ut lite! Idag blir det cheesecake factory.. ojojoj här blir det mycket kalorier!
Jag måste berätta något jättegulligt som jag fick höra från pojken som jag tar hand om.. vi var påväg till skolan imorse och då tog han min hand och tittade rakt upp på mig med sina stora bruna ögon och sade: Sarah kan du inte förlänga, först fattade jag inte men sedan sade han det igen.. : Sarah kan du inte förlänga ditt år hos oss till två år, då hade jag och Julia blivit supeeeeeeeeerglada. Hahhah så gulligt av honom och så glad jag blev!! jag älskar den ungen! han är så underbar!

2011-09-28
 01:27:37

Saknad

Det tog lite tid innan jag kom fram till detta, men det är ändå något som jag tycker är värt att tänka på. Vänskap och kärlek är saker som betyder allt för oss människor, för vad vore livet utan detta'?
Jag har nu suttit och funderat på hur man som person tar vissa beslut i livet, beslut som ändå är ganska viktiga men är det rätt?
Jag älskar USA men jag saknar familj och vänner! men vad är det för mening med livet om man inte vågar ta risken att åka bort från dem man älskar, jaaa inte mycket det! man måste utforska och se sig om innan man sätter sig ned och blir gammal!
Jag vill som gammal kunna blicka tillbaka till min tid som au pair, en tid full av skräck för det okända såklart,  men ändå en tid full av möjligheter och resor! jaaa ni, nu ska ni få höra: jag har faktiskt bestämt mig för att detta året även under svåra tider, ska bli ett av mina bästa år i mitt liv.
Idag fick jag skypat med min underbara vän Johanna Tolf! och jag inser verkligen med tiden hur folk hemma har påverkat mig och vilka som är mina riktiga vänner! Jag kan inte säga annat än att hon betyder allt för mig och hon är min stöttepelare! som sagt så finner man ro och tröst hos vissa människor och hon är helt klart en av dem.
Ibland kan jag sitta på balkongen och stirra ut mot bergen och inte alls ha något klart för mig i huvudet! ni ska veta att USA är ett helt underbart land, dock väldigt svårt att förstå ibland. Jag älskar kulturen, vädret här i cali och naturen.
Nu känner jag engentligen bara för att gå och sätta mig någonstans där det är lugnt och sedan göra en kopp te, haha nej jag borde nog bege mig till gymmet! hej o hooo nu ska jag springa iväg! ha det göttens alla härliga folk i lilla Sverige, för jag saknar er som satans!
ooo förresten jag glömde ju nämna att jag och Tina åkte till college of marin idag för att ta TOEFL testet, så nu är det klart. Vi får väl se vilken grupp som jag kommer hamna i, ingen bra iaf för jag gjorde knappt bra ifrån mig.
'
Gammal bild...hmmm men ändå! här har vi henne! ;)
2011-09-26
 23:47:02

San Francisco - bögarnas stad!

Nu har jag ännu engång varit i San Francisco och jag älskar det!!
Det var faktiskt första gången igår som det regnade här sedan jag kom hit och det är ändå snart två mdr. Så det var lite kyligt och fuktigt inne i staden.
Isabelle och Tina hämtade upp mig 9:20 på morgonen och körde direkt till färjan. Det blev lite shopping, mat och en massa snack hela dagen!
Som sagt så är ju San Francisco känt för att vara en bögstad, kanske inte i centrum. Men det är så roligt att se hur folk klär sig, iaf börgarna... ibland har de verkligen roliga kläder på sig eller inga alls!! haha så om man är bög så är San Francisco en perfekt stad att bo i.
jag har spenderat så mycket pengar den senaste veckan!!! usch nu måste det sparas.
Idag kom Tina hem till mig, vi lagade först lite mat som ska användas i barnens lunchboxar och sedan gick vi ut och körde ett intensivt träningspass. Nu ska jag åka o hämta barnen! Ikväll blir det filmkväll hos Tina- vi ska se bridesmaides, tydligen skulle det vara en super bra film, så jag har ganska höga förväntningar!
här får ni lite bilder...
hoppas att mina inlägg här på bloggen snart blir lite roligare!
ben & jerry's fik
2011-09-25
 03:41:48

Bowling och lite annat!

Igår var dagen då vi firade vårt liv här i USA kan man nog säga. Vi välkomnade även två nya au pairer, en tysk och en svensk som bara har varit här i en vecka, Jessica och Elin.
Så kvällen började med att jag körde hem till Tina, sedan åkte vi till Safeway för att handla lite mat och lite jordgubbar till efterrätt- det var såååå gott! vi dukade såklart fint upp och invigde hennes nya "lägenhet'"                 vi hade verkligen en superduper mysig kväll, men inte nog med det så hade vi bestämt med de andra au pairer i området, eller iaf några stycken att vi skulle åka o bowla i San Rafael. Så kvällen spenderades i en väldigt konstig och amerikansk bowlinghall. Det var verkligen inte samma stämning som hemma, men det var iaf jättekul!
OCH SÅKLART när vi var klara med att bowla så åkte vi direkt till cheesecake factory! jag kommer bli så himla fet! jag måste också berätta en grej, jag hörde då idag att amerikanska lantmän tillsätter hormoner i djuren för att de ska få mer fett på magen och rumpan. Dessa extra hormoner går vidare från djuren i kötet till människorna och det är anledningen till att människorna här i USA har mer fett runt buken och på baken ;)
haha nog med allt fetesnack!
Idag har jag spenderat dagen med fyra tyska au pairer, vi åkte till Novato och shoppade som galningar! jag fattar verligen inte vart alla pengarna försvinner!! så nu måste jag starta ett sparkonto för min resemånad för annars har jag inga kvar till sista månaden.
ååh förresten, igår såg jag en skunk och en tvättbjörn för första gången i mitt liv! de gick i kanten på vägen i ett vilaområde här i San Rafael! haha som tur det, så satt vi alla inne i bilen när vi såg den.
Nu blir det nog lite bio ikväll med den danska tjejen Sidsel, vi kommer förhoppningsvis se One day.


















2011-09-22
 04:43:52

glada lilla jag!

Ibland förstår jag mig inte riktigt på mig själv! mitt humör går upp och ner hela tiden, ena dagen är jag supeeeer glad och andra är jag så himla arg och ledsen! men som sagt det är inte särskilt lätt att vara au pair i ett helt annat land.

Det har iaf varit en super bra dag idag! Barnen vaknade av sig själv och kom glada ned i köket. Hahah jag tror att det var lukten av bacon och scramble egg som fick barnen att vakna. De var så pigga och glada, det är sällan jag ser dem så pigga och förväntansfulla på morgonen! så dagen började bra!
Sedan lämnade jag dem i skolan och vände hemåt för lite städning och när klockan slog 1:20 pm fick jag börja bege mig tillbaka till skolan för att hämta upp dem. S hade en playdate med en från sin klass.
När J var på theater och s's kompis hade blivit hämtad av sin mamma, gick jag och s ut och spelade fotboll i trädgården!! haha så kul har jag inte haft på länge! älskar att spela fotboll med honom, för han blir så himla tävlingsinriktad! :D Nu har jag precis ätit middag med familjen och nu väntar jag bara på att Tina ska komma och hämta upp mig.       It's a gooooooooooood life!
oj o förresten... igår träffade jag Sidsel en dansk tjej och två andra svenska au pairer! super kul!                      en grej som jag verkligen älskar med USA är att man får extremt stora portioner när man äter ute och det är ju faktiskt såatt man brukar få med sig en box med resterna! så min lunch var räddad idag!
ahahah nu kom jag på varför jag är så glad!!! jag har ju skypat med mina föräldrar och SANDY!! <3
2011-09-21
 02:38:15

SÅÅÅ VARMT!!!!!

Jag har knappt orkat bege mig ut i solen idag! jag vet nästan inte vad jag ska göra av mig själv det är varmt överallt! haha borde verkligen inte klaga, men just nu ligger temperaturen upp mot 40 grader! usch så svett på pannan har man!
Jag har inte jobbat särskilt mycket de senaste två dagarna. Familjen behöver mig typ bara på morgonen och sen kommer pappan ändå hem innan barnen slutat skolan! Det ska dock bli kul att få köra barnen till deras aktiviteter och få vara med och se det dem älskar att göra, så det ser jag framemot!
Ikväll ska jag träffa en dansk tjej som bor i Novato så det ska bli kul att få träffa lite mer folk!
2011-09-20
 01:15:01

skiiiiiiiit dag!!

Ibland känner jag bara för att ge upp! ......... detta var verkligen inte min bästa dag!

Man kan inte precis säga att livet som Au Pair är en dans på rosor.
jag kommer förhoppningsvis bli starkare under året.

2011-09-17
 18:44:04

Fredagsmys....

Här kommer lite bilder från igår och från dagen som spenderades i San Francisco i onsdags.

Bäddsoffan var framme!
SAN FRANCISCO!
Alcatraz!
2011-09-17
 02:51:45

It's gonna be a good life!

Jag vaknade kl 5:30 på morgonen och var dödtrött! har inte sovit särskilt bra på flera dagar! så nu ska jag verkligen vila upp mig i helgen. Värdmamman var tyvärr sjuk idag så hon fick stanna hemma, men jag fick ändå upp barnen på morgonen och det faktiskt en hjälp att mamman var hemma, för då lyssnade barnen på mig! Så det har verkligen varit en bra dag med barnen idag! hade dock ett litet samtal med värdpappan.
Jag har börjat att hitta på lite lekar med barnen när jag hämtar upp de från skolan, så att de får lite kul innan de ska börja med plugget! fattar ni de får massor av läxor! eller mest sagt tjejen på 10, får massvis med läxor! hon sitter mellan 2-3 timmar varje dag, de får verkligen inte vara barn här i USA, för här är det skolan som gäller!
så hon får inte ha så många playdates längre för att hon måste tänka på skolan, åååh tycker så synd om henne!
Mamman var sjuk= att jag hade bilen idag! så jag körde hem till Tina och hämtade upp henne, sedan körde vi till San Anselmo för att få lite pedicure! - (inte jag) men blev lite avvis när jag såg hur Tina satt och njöt stunden i en massagestol! Gaah ahha borde nog ha gjort det ändå.
sedan körde jag hem, hämtade upp barnen, snacks och såklart ett litet samtal med pappan! Han ville ha att jag skulle beskriva vägen hem till Tina från mig!
Han var ganska allvarlig och ville ha att jag skulle kunna varenda lilla gata :s
känner faktiskt att jag hittar bra runt i området och känner mig såklart ganska säker när jag kör bilen!
Nej nu ska det snart bli fredagsmys med Tina och kanske Hanna! först ska vi gå ned och äta den godaste sushin och sedan hyr vi en film och går hem till mig!
2011-09-14
 05:49:46

.

Nu har jag precis fullfört mitt första riktiga hårda träningspass på gymmet!
Det blev först lite jogging sedan spinning i en timme, sedan vidare till lite styrketräning och sist men inte minst simning ute i mörkret!  (det känns så skönt att komma igång med träningen igen!- konditionen är dock inte på topp!)
Jag har verkligen ingen energi kvar! så nu ska jag gå och nanna.... GODNATT Cali.
<3
2011-09-12
 06:42:07

Mycket att minnas

Idag är dagen då man blickar tillbaka på en tid full av skräck, terror och saknad. Idag är dagen då det har gått 10 år sedan 9-11. Människor runt om en grät, färgan höll en minnesstund genom att sätta på sirenerna och folk gick och höll skyltar som skulle påminna dagens folk om vad som en gång i tiden hade drabbat New York city! känslorna kom som plötsligt tillbaka till en och direkt när klockan slog 10 började vi tillsammans minnas de som fall offer för terrordådet 9-11 2001. Jag kunde se hur folks rädsla kom krypande tillbaka efter nu 10 år och hur en vanlig vardag vändes upp och ner till något sorgligt och skräckfullt. Det var dock inte bara på gatan man skulle minnas, men även på tv:n. De sände live från minneslusten från The bay area och från New york city där engang i tiden the twins tower stod. Tårar rann när från folks kinder, andra visade deras känslor genom att ha bilder på deras nära och kära som de förlorade 9-11. Minnen från den dagen kom  tillbaka till mig som en blixt, jag minns exakt hur dagen såg ut och hur jag som en 9 årig inte kunde förstå hur vissa människor kunde göra så mot andra. Men en sak har man iaf lärt sig, lita aldrig på folk och kom ihåg att visa och berätta för sin familj samt vänner att man älskar dem, för man vet aldrig när man får se dem igen.

Dagen idag handlade inte bara om sorg men även om en tid full av glädje tillsammans med områdets andra 400 au pairer. Så vi spenderade dagen i den fantastiska staden San Francisco med lite Scavager hunt! detta var dock inte så jätte kul, det enda som jag kan känna var att det var roligt att få träffa de au pairer som man gick på skolan med i New York. Men efter detta så åkte jag, Tina och två andra svenska au pairer som Tina känner sedan au pair skolan till centrum. Det blev lite shopping och mat från The cheesecake factory, såååå gott! Isabelle som bor typ 2 min från Tina var så snäll att hämta upp mig imorse och körde även hem mig igen!
Nu är jag så trött så jag får väl gå och nanna nu! Imorgon är en ny dag och ett nytt liv i mina tankar!

Jag älskar er mamma, farmand & Helene! längtar så till att få se er igen, men en sak måste ni förstå... detta är mitt äventyr men jag kommer hem igen!



















And we went to China town... ching chong ;)





























Och Tina skulle såklart köpa ett par skor ;)

















We will all remember that day!




2011-09-11
 06:01:00

KALAS

Jag vaknade kl 8 för att Lilla S skulle iväg på fotbollsparad med massor av bilar! ahah det var så roligt att se och man fick samtidigt studentkänslan tillbaka. De körde genom hela stan med musik och ballonger och bilarna var dekorerat med lagens namn o massor av glitter. Det severades såklart kaffe från starbucks och amerikanska donuts vid bilarna innan de åkte iväg för paraden.
HAHA det är först nu som man förstår att man befinner sig i USA. När jag gick igenom en park för att komma över till samlingsstället för alla fotbollsmänniskor, såg jag några spela baseboll och andra amerikansk fotboll! haha hur amerikanskt är inte det? Jag är verkligen i USA, fattar ni? USA, det har typ inte gått upp för mig förrän nu!
Idag har J ett jätte stort kalas för alla sina vänner! det är så galet stort hahah och jag hör hur de hoppar och dansar ovanför min lägenhet.
Jag har även varit och tränat samt simmat på gymmet idag, så himla skönt att komma igång igen!
förutom träningen har jag även solat och badat i poolen SÅÅ LYXIGT! haha det känns som om jag är på semester när jag ligger vid poolen. Klimatet är helt fantastiskt här, så varmt varenda dag  och såklart inga moln på himlen!
Imorgon bär det av mot San Francisco, Isabelle (en annan svensk au pair) kommer och hämtar upp mig vid 9 imorgon tidigt och kör till färgan... sedan blir det lite SCAVANGER HUNT i staden!
GODNATT!
'
2011-09-10
 02:25:16

Trött på gnäll

Ibland kan jag bli så irriterad över att folk ska gnälla över små saker! vad f*n är det för mening med det? Så jag känner verkligen att mitt humör går upp och ned hela tiden!
Just nu sitter jag i soffan, har precis slutat så känner egentligen bara för att sticka till gymmet och köra ett spinningpass, men har tyvärr ingen bil hemma! men hoppas ändå att jag hinner åka dit innan de stänger.
Idag överraskade Tina mig! jag satt på mitt rum och plötsligt knackade någon på dörren. Hahah SÅ GULLIGT av henne, hon tog även med lite lunch!
sedan gjorde jag klart mina Pizzabullar- de blev faktiskt jättegoda.
På söndag ska alla au pairer i området på Scavanger Hunt i San Francisco så det ska bli kul!
hoppas alla ni hemma har det bra!
2011-09-08
 18:18:08

En månad i USA!

Idag har jag varit i USA i en månad! Gud va tiden går fort!
Igår firade vi J som blev 10 år, GRATTIS. Ni skulle ha sett så många presenter hon fick!
Vi vaknade kl 5 på morgonen och sjöng på svenska, redan då hade hon typ fått 10 presenter. Barnen slutade klockan 12 från skolan, så jag hann precis bli klar med tvätten och sen var det iväg igen för att hämta upp dem i skolan.
När mamman och pappan kom hem, kom de in med typ den största presenten jag någonsin har sett ( förutom en cykel då) haha.. Hon hade fått ett teleskop. Så hela kvällen igår spenderades ute på balkongen! Jag fick se månen, det var helt fantastiskt! så nu kommer det nog spenderas många sena kvällar ute på balkongen för att titta på månen och stjärnorna.
Vi var även ute och åt på en sushibar, MUUUMS!
servitriserna kom sjungande in med en talrik med frukt och glass på och såklart ett ljus till J. Så gulligt!
Och förresten J blev så glad för min present! WUHU. hon fick grejer till att designa sina egna t-shirts.
Snart kommer tina hit!
2011-09-07
 05:55:43

Gaaah we got lice!!

Jag kom precis hem från gymmet! Jag är i skiiiiit dålig form i förhållandet till vad jag brukar vara! Sååå nu ska det tränas en del. Efter gymmet åkte jag till Safeway och handlade lite frukt så nu ska jag mumsa i mig lite vattenmelon. Jag fick även köpt ett kort till J som fyller 10 år imorgon! Dvs att vi ska upp kl 4:30 i natt för att fira henne, då hennes föräldrar redan åker iväg vid 5:30. Hoppas hon gillar min present!
När jag väl kom hem efter gymmet var hela huset vänt upp och ner,  förklaringen till detta är att flickan har fått löss!! åh åh så när mamman kommer hem får hon kolla igennom mitt hår . SOM det kliar nu!!!
2011-09-05
 20:14:03

En ny delstat!

Nu har jag även varit i Nevada! Las Vegas finns även här...
Nu måste jag berätta om den fantastiska turen upp till Tahoe. Det började med i Lördags då vi åkte upp till en jätte fin stuga, GUD så stort hus. På vårt rum fanns det en terrass med en vacker utsikt över bergen. Längst uppe på bergen fanns det rester kvar från förra årets snöfall. Så vackert område! Jag vill helt klart dit igen, men man måste bara vara försiktig, här finns många björnar i Tahoe området.
Igår var första dagen vid Lake Tahoe och sista dagen i själva området, då värdpappan var tvungen att åka hem för att jobba på labor day.
på vår terrass fanns det en hot tub, så här kunde man samtidigt ligga och njuta av naturen!
Vi var tre familjer samlade ink. mig. Alla var så trevliga och jag kände mig verkligen välkommen. Två små flickor hade tydligen gått fram till deras mamma och sagt att de ville ha mig som deras Au pair!! hahah så söta.. och så glad jag blev!
Igår åkte vi till Lake tahoe, Det var verkligen det vackraste stället jag någonsin har sett i mitt liv. Jag paddlade även själv ut i vattnet, det var så skööönt! och vattnet var även helt crystal blue!! Det var verkligen så underbart att få komma med upp till ett av de vackraste ställen i USA! Och jag har ju även varit i ännu en delstat i USA!
2011-09-04
 07:33:14

Tahoe

Här är så vackert i Tahoe området!
Idag körde vi ungefär 8 på morgonen och kom först dit 12:45 på dagen, trafiken var hemsk!
N'är vi kom hit stannade vi till på ett jätte fint ställe, en sjö var man kunde paddla, simma och hoppa ut från en brygga. Det var så underbart! Är så glad för att familjen valde att ta med mig, det känns så bra just nu! Jag ser framemot alla äventyr som jag ska få uppleva här i USA.
Imorgon ska vi åka till lake tahoe så det ska bli spännande att få uppleva det, har alltid velat se stället.
Det var så kul att få simma med barnen idag.
Här kommer lite bilder från idag!
2011-09-03
 03:48:18

Tahoe imorgon!

Nu har jag packat väskan fullt med kläder som kan tåla lite hiking i Tahoe. Jag längtar verkligen tills imorgon, det ska bli så spännande att få se stället. Jag har alltid velat åka dit.
Idag hämtade Kristina upp mig sedan körde vi tillsammans mot college of marin, för att försöka fixa in oss på engelskalektioner. Vi var även på Bank of america för att skriva in mitt Social Security Number. Jag har verkligen fixat mycket idag! Har även varit på gymmet ikväll med min värdpappa, han fixade mitt gymkort - så nu ska det tränas! jag kan tydligen också cykla dit, så det kommer jag helt klart att göra!
Nu väntar jag bara på att de ska komma och hämta upp mig, för sen blir det filmkväll hos en annan au pair.
-6 am imorgon bitti åker vi hemifrån och ner till Tahoe!
Jag tar också med mig min driver handbook- det måste pluggas en del innan teoriprovet i nästa vecka!
See you later ....
2011-09-01
 05:33:08

....

Okej! nu ska ni höra...
Jag har inte skrivit på två dagar, det är inte lång tid men det har ändå hänt en del.
Jag börjar med i förrgår: Tina och Hanna som bor i Ross hämtade upp mig och körde till bion vid Nothgate mall typ 8 på kvällen! Vi såg Our Idiot brother! Så himla kul film. Det känns jätte bra att jag har fått träffa en massa människor och komma ut lite. Vi började då prata om livet här i USA och om att man måste vara försiktig med maten! Det är verkligen inte till att leka med. De flesta här i Kalifornien är smala ( fokuserar på healthy food-organic) men som jag har sagt förr, så pratar de väldigt mycket om hur nyttiga de är, men när det väl kommer till saken så är det verkligen inte nyttigt!
Nej men man ska iaf inte slösa pengar på för mycket Starbucks= en massa extra kalorier! de har så mycket extra fett och socker i förhållandet till hemma i Sverige.
Igår kom husets förra au pair, Stina! Hon är en underbar och trevlig person! hoppas att vi kan hålla kontakten nu när hon drar hem till Sverige. Så Igår körde vi runt lite innan barnen skulle hämtas i skolan- vi åkte och åt sushi, shoppade och åkte till körskolan för att hämta upp en gratis- driver handbook. SÅ NU SKA DET PLUGGAS! ska nog göra teoriprovet någongång i nästa vecka.
Detta var Stinas "avskedsgrej" med familjen, så vi var ute och åt på kinarestaurang på the spinning table...
sedan på kvällen hyrde vi en film på safeway! fattar ni? det kostar bara 1 dollar att hyra en film för ett dygn! 1 dollar är ungefär 6,5 svenska kronor! och det är helt nya filmer!
På kvällen kom några av Stinas vänner på besök, så det blev mycket att prata om.
Nu måste jag komma till dagens "nyhet" haah... kanske inte nyhet? men som sagt..
Stina tog avsked till familjen, det var jätte jobbigt att se barnen så ledsna!! hoppas att de iaf förstår det.
Jag fick köra Stina till färgan, vägen dit är ju inte samma sak som från lilla Påarp och ner till färgan i Helsingborg! nej du måste ut på större vägar med större bilar och massor av filar på the freeway. Jag hittar dit utan problem och släpper av henne! MEEEEEN när jag ska köra hem, är där den största kön på motorvägen och man rör sig typ 2 cm för varje sekund. Så det var verkligen trafikstop mitt på motorvägen. Men så kommer jag såklart i fel fil och tror ni då inte att jag hamnar på anda sidan av där jag egentligen ska vara? Ni måste veta en sak, här i USA är vägarna extrema, om du tar fel avfart då får du problem - om du såklart inte känner till området! så lilla jag i stora Amerika hamnade över på fel freeway och upp på Richmond bridge.... gaaaaah så jag fick köra över bron och på något sätt stanna innan jag åkte på motorvägen igen! så jag ringde min värdpappa hahaha... så skämmigt.. nej men han var verkligen lugn och förklarade hur jag skulle åka vidare och sedan under motorvägen för att kunna hitta tillbaka till bron och hem igen! Så jag kom säkert hem, men det tog ju lite tid. PJJJUUUUUE haha jag känner verkligen att jag växer som person och att jag blir mer självständig för varje utmaning. Det var väldigt jobbigt och jag trodde nästan inte att jag kunde komma hem igen för allt är så stort här liksom! Men jag är jätte glad för att ha en så snäll och underbar värdfamilj som hjälper mig i knepiga situationer!
Nu ska jag nanna, har inte riktigt kunna sova så bra de sista 3-4 dagarna. Och på Fredag eller lördag morgon åker vi till Tahoe!!!! längtar så!
Richmond bridge